Welkom!

Welkom op de nieuwe website van de Culturele Accordeonvereniging SEDOP uit Willebroek.

Sinds september 2022 hebben we deze nieuwe website www.sedop.be! Onze oude domeinnaam www.accordeonvereniging-sedop.be zal binnenkort niet meer werken.

Blijf op de hoogte en volg ons via onze Facebook-pagina, ga naar https://www.facebook.com/cavsedop en klik op 'Vind ik leuk'.

Prettige feestdagen!

Het bestuur, de dirigent en de muzikanten danken alle aanwezigen op ons kerstconcert in de Sint-Jan-de-Doper kerk in Tisselt op zondag 18 december 2022 en wensen iedereen prettige feestdagen toe.

Ons volgende optreden

Jubileumconcert op zaterdag 25 maart 2023, meer informatie volgt later.

Onze vereniging werd 50 jaar geleden opgericht op 1 mei 1972 onder impuls van Jozef Drutti, en dat willen we vieren!

Voor ons jubileumconcert willen wij ook zoveel mogelijk oud-muzikanten en oud-leden uitnodigen. Ben jij ooit nog muzikant of lid geweest van onze vereniging, bezorg ons dan jouw contactgegevens. Ken je zelf nog oud-muzikanten of oud-leden? Laat het ons weten, alvast bedankt.

Wil je muzikant worden? Of wil je ons steunen en lid worden?

Onze club is steeds op zoek naar nieuwe accordeonisten of steunende leden. Contacteer ons als je interesse hebt.

Accordeonlessen op maat

Wij bieden accordeonlessen aan leerling (kandidaat) muzikanten die onze vereniging in de toekomst willen komen versterken en niet in de mogelijkheid zijn om naar een muziekacademie te gaan. Deze lessen worden gegeven onder de vorm van privé-les. Contacteer ons voor meer informatie.

Wil je ons boeken voor een optreden?

De muzikanten van SEDOP houden van optreden. Daarom treedt SEDOP op tijdens zowel culturele als privé evenementen. Je kan onze vereniging inhuren voor allerlei gelegenheden zoals een tuinfeest, buurtfeest, verjaardag, jubileum, of een andere speciale gebeurtenis ... we doen het allemaal. Je kan ons bijvoorbeeld boeken voor een half uurtje, 45 minuten, 2 keer 30 minuten (met pauze). Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding. Alles is bespreekbaar en misschien vinden we samen een oplossing voor jouw vraag. Contacteer ons voor meer informatie.

Contactgegevens

Telefoonnummer (secretaris): 0485 68 09 66

E-mailadres: info@sedop.be

Ons correspondentie-adres

Accordeonvereniging SEDOP
Sportlaan 43
9120 Vrasene (Beveren-Waas)

Ons repetitielokaal

Café-feestzaal Silvermoon
Hoogstraat 50
2830 Tisselt (Willebroek)

Blijf op de hoogte

Volg ons via onze Facebook-pagina, ga naar https://www.facebook.com/cavsedop en klik op 'Vind ik leuk'.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten via e-mail? Stuur je naam en e-mailadres door naar info@sedop.be en ontvang als eerste een uitnodiging voor onze concerten. Als je geen e-mailadres hebt bezorg ons dan je naam en adres en wij sturen de uitnodiging via de post.

Facebook

@cavsedop op Facebook